Bordeaux wijnvelden autoroute

Naar Bordeaux

Een regio die bij iedereen bekend is vanwege de wijnen die wereldberoemd zijn, een stad die door velen de mooiste Franse stad na Parijs is en een kuststreek die voor ieder wat wils heeft. De regio Bordeaux ligt op zo’n 1.050 kilometer van Utrecht en is daardoor perfect voor een autovakantie. Gooi de kofferbak vol, neem de strandspullen mee en vergeet niet de juiste laadpas mee te nemen voor deze heerlijke vakantie in de omgeving van Bordeaux.

Bezoek de stad Bordeaux zelf, ontdek het Cité du Vin, ga over Garonne rivier met de bekende Pont de Pierre (468 meter) of tour door de wijnvelden rondom de stad.  Bekende wijnhuizen zoals Saint-Émilion, Pomerol en Château Margaux in de omgeving Bordeaux kunnen alleen bezocht worden met afspraak, maar met een goede voorbereiding lukt dat en dan kan je heerlijke wijnen mee terugnemen voor thuis. Let alleen wel op dat de actieradius van je elektrische auto minder gaat worden met een zware bepakking.

De omgeving van Bordeaux is zeer bekend voor vakanties, zoals de bekende kustplaatsen Cap Ferret, Hossegor en Biarritz dat bijna tegen de Spaanse grens aan ligt.

Plan gemakkelijk de reis naar Bordeaux door de juiste tussenstops te kiezen met onze tips en selecteer eventueel een van de hotels langs de route met een oplaadplek voor de elektrische auto.Booking.com