Vakantiepark met laadpaal

Vakantiepark met laadpaal

Lekker even een weekendje weg of tijdens de vakantie genieten van een eigen huisje op een vakantiepark? Kies voor een vakantiepark met laadpaal en dan weet je zeker dat je de elektrische auto op het bungalowpark kunt opladen. Bekijk de vele vakantieparken met een laadpaal op de kaart en zoek en vergelijk gemakkelijk de locatie. Dat maakt je vakantie in eigen land of je weekendje weg met de elektrische auto een stuk relaxter als je weet dat je de elektrische auto bij het vakantiepark kunt opladen.

Landal loopt voorop

Landal Greenparks heeft in Nederland zeer veel vakantieparken voorzien van oplaadpunten voor een elektrische auto. Ze lopen echt voorop in het verwelkomen van duurzame vakantiegangers, doordat ze het mogelijk maken om een Landal vakantiepark met laadpaal te boeken. Van de 90 Landal bungalowparken zijn er meer dan 70 voorzien van een laadpaal en ze willen steeds meer vakantieparken voorzien van een laadpaal.

Landal vakantiepark laadpaal informatie

Bijna 200 vakantieparken met laadpaal

Zoek eenvoudig in onderstaande kaart naar een geschikt vakantiepark met laadpaal. Wij hebben zoveel mogelijk vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk in kaart gebracht zodat jij makkelijk kunt zoeken en vergelijken. We hebben op dit moment al bijna 200 bungalowparken in Europa in kaart gebracht met een oplaadpunt voor een elektrische auto.

In onderstaande kaart kun je makkelijk zoeken naar je favoriete vakantiepark met laadpaal. De vakantieparken zijn direct boekbaar met gegarandeerd de laagste prijs.

We breiden deze pagina constant uit met meer vakantieparken. Voor het opstellen van de kaart, werken we met Booking.com. Mocht er iets ontbreken of als je suggesties hebt, laat het ons dan weten via het contactformulier.