Vakantiehuis met laadpaal

Vakantiehuis met laadpaal

Één van de belangrijkste reistips om slim op vakantie te gaan met je elektrische auto is om niet te zwaar bepakt naar je vakantiebestemming te rijden. Want als je te veel spullen meeneemt dan heeft dat invloed op je actieradius. Daarnaast zijn de meeste elektrische auto’s nog niet helemaal klaar om met de caravan of aanhanger op vakantie te gaan.

We zien hierdoor dat er een grote groei is ontstaan in de vraag naar campings met laadpaal en vakantiehuizen met laadpaal. Op vakantie gaan met een elektrische auto is perfect mogelijk, vooral als je slim nadenkt over hoe je de vakantie wilt besteden. Bekijk op deze pagina alle tips en de voordelen van een vakantiehuis met laadpaal.

Bekijk ook: Opladen alsof je thuis bent, vraag naar vakantiehuis met laadpaal neemt toe.

Méér dan 975 vakantievilla’s met laadpaal

Zoek eenvoudig in onderstaande kaart naar een vakantiehuis in de omgeving waar je naartoe wil op vakantie. Bekijk de populaire vakantielanden zoals Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië en zoom direct in op de regio waar je naartoe wil gaan. Alle vakantievilla’s op de kaart hebben een elektrisch oplaadpunt voor je elektrische auto. We hebben op dit moment al meer dan 975 vakantiehuizen in Europa in kaart gebracht met een oplaadpunt voor een elektrische auto. Alle vakantiehuizen zijn direct boekbaar met gegarandeerd de laagste prijs.

De vakantiehuizen en de villa’s die een oplaadpunt voor een elektrische auto aanbieden voegen wij toe aan de interactieve kaart. We breiden deze pagina daardoor steeds verder uit met meer aanbod. Voor het opstellen van de kaart met vakantievilla’s met laadpaal, werken we met Booking.com. Wanneer je opmerkingen of suggesties hebt over deze pagina, laat het ons dan weten via het contactformulier.