NAAR Spanje

Eerlijk is eerlijk, Spanje is een eind rijden voor een vakantie maar het is eigenlijk altijd de reis meer dan waard. Een autovakantie naar Spanje stelt niet teleur, want je kunt er zo enorm genieten van lekker eten, de zonovergoten stranden en de historische steden. Deel je reis naar Spanje op in etappes en voor je het weet sta je met je elektrische auto op plaats van bestemming. Een ander voordeel van op vakantie gaan naar Spanje met de elektrische auto? Opladen is volgens de review van AutoWeek een stuk goedkoper aan de laadpaal.

Eenmaal voorbij de landsgrens ligt eigenlijk heel Spanje open voor een heerlijke vakantie. Dus kies de bestemming en het type vakantie (zon, zee, strand, actief, stedentrip, etc) en je kunt gaan en staan waar je wilt. Bekende favorieten voor Nederlandse vakantiegangers naar Spanje zijn de omgeving en de stad Barcelona, het Baskenland met de leuke en verrassende steden San Sebastian en Bilbao, de Spaanse Costa’s en natuurlijk een stedentrip Madrid.

Geen spijt, maar neem de tijd

Wanneer je voor je zomervakantie kiest om naar de Spaanse zon te gaan en je gaat met het gezin of je geliefde met de elektrische auto op vakantie, dan juichen wij dit absoluut toe. De redenen waarom wij van zo’n keuze blij worden zijn vrij simpel; jij kiest ervoor te gaan genieten van een ontspannen Spaanse zomervakantie & met deze elektrische autovakantie bespaar je fors op de CO2 uitstoot.

Neem tijdens je reis naar Spanje wel de tijd om ontspannen aan te komen. Daarmee bedoelen we dat je reis wellicht enkele uurtjes langer kan duren dan je gewend bent met een brandstofauto. Je stopt wat vaker en wellicht maak je wel twee tussenstops bij een hotel onderweg met een laadpaal. Dat is allemaal onderdeel van je vakantie. En als je van plan bent om 3 weken in Spanje vakantie te vieren, dan zijn die extra tussenstops echt helemaal niet erg. Sterker nog ze kunnen juist extra ontspanning geven richting de vakantiebestemming.