Over Ons - Elektrische Autovakanties

Over ons

Elektrische Autovakanties is ontstaan uit enthousiasme over een schonere manier van autovakanties. Ons doel is om mensen te helpen bij het plannen, boeken en maken van een vakantie met een elektrische auto. Nu steeds meer mensen in Nederland een elektrische auto bezitten, neemt de behoefte aan informatie over het goed afleggen van langere afstanden met een elektrische auto toe.

Hoe is het ontstaan?

We zijn eind 2019 begonnen met het in kaart brengen van diverse routes die veel afgelegd worden door Nederlanders die op vakantie gaan, zoals richting het favoriete vakantieland Frankrijk maar ook naar Noord-Italië en Duitsland natuurlijk. Nadat we de diverse routes en afstanden in kaart hebben gebracht zijn we gaan bekijken wat de actieradius is van de diverse elektrische auto’s om vervolgens relevante tips en adviezen te kunnen gaan geven op deze website.

Relevant én interessant

Alle content die wij maken is gebaseerd op kennis over het onderwerp ‘Op vakantie met een elektrische auto’, wij doen ons uiterste best steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen om zo een compleet verhaal en een complete ervaring te bieden op ElektrischeAutovakanties.nl.

Linken naar andere websites

In enkele gevallen blijkt dat andere websites betere informatie of een ruimere database aan informatie hebben, waardoor we een link hebben opgenomen naar deze websites binnen het desbetreffende onderwerp. De bedoeling is om onze bezoekers een zo optimaal mogelijke website ervaring te bieden.

Samenwerkingsmogelijkheden

Regelmatig komt de vraag binnen om samen te werken. Omdat Elektrische Autovakanties een duidelijke en relevante doelgroep weet te bereiken, gaan we alleen samenwerkingen aan met bedrijven die aansluiten bij de doelgroep.

Neem gerust contact op om de mediakit te ontvangen en samen te bespreken welke interessante samenwerkingen we op kunnen zetten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina van de website.

We wensen jullie veel rij- en reisplezier met de elektrische auto!

Team Elektrische Autovakanties