Campings met laadpaal

Campings met laadpaal

Nederlanders gaan tijdens de zomervakantie graag kamperen. We trekken er dan op uit naar de campings in favoriete vakantielanden, zoals Frankrijk, Italië en bijvoorbeeld Spanje. Ook dichterbij huis is kamperen populair én zeker wanneer het weer in Nederland droog en zonnig is.

De interesse in kamperen met de elektrische auto en een camping met laadpaal groeit snel. Boek een camping met leuke activiteiten of juiste een rustige camping, er is eigenlijk voor ieder wat wils. De meeste mensen boeken een stacaravan, een tent of een glamping en kunnen daardoor slim reizen met de elektrische auto, doordat ze voorkomen dat ze zwaarbeladen op vakantie gaan.

Bekijk ook: Trend in 2020: op vakantie naar een camping met laadpaal

Alle campings met laadpaal per land

Door de groei in het aantal elektrische auto’s in Nederland is er ook een toename in de vraag naar campings met een laadpaal. De campings in de favoriete vakantielanden spelen hier op in door duidelijker aan te geven of zij een oplaadpunt voor elektrische auto’s hebben.

Om gemakkelijk te kunnen bekijken in welke landen je kunt boeken en waar je verzekerd bent van een oplaadpunt, hebben we een interactieve kaart gemaakt met de campings met laadpaal.

Daarnaast is het handig om per land te weten hoeveel campings met laadpaal direct online te reserveren zijn volgens de ANWB zijn:
Frankrijk (190 campings), Italië (105 campings), Spanje (35 campings), Duitsland (41 campings), Oostenrijk (32 campings) & Nederland (228 campings).

Méér dan 1.000 campings met laadpaal

Geniet van het gemak dat zoveel mogelijk campings met laadpaal al in kaart zijn gebracht door onze interactieve kaart te gebruiken. Zo bekijk en vergelijk je gemakkelijk welke camping een elektrisch oplaadpunt voor je elektrische auto heeft en boek die eenvoudig. Op dit moment hebben wij al meer dan 1.000 campings in kaart gebracht. We blijven steeds nieuwe toevoegen om het overzicht zo groot mogelijk te maken.

Tip: Reis ontspannen naar je vakantiebestemming en boek een hotel onderweg met laadpaal