Brugge Stedentrip Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP Brugge

Al jaren lang een populaire stad voor een stedentrip. Even lekker er tussenuit en genieten van de gastvrijheid van onze zuiderburen. Met de elektrische auto is Brugge goed bereikbaar en daardoor ook ideaal voor een weekendje weg. Vertrek met een volle accu vanaf huis en rij slim, dan kun je zonder onderweg laden je hotel in Brugge bereiken.

Door een hotel met een oplaadpunt voor een elektrische auto te boeken, weet je zeker dat je bij kunt laden tijdens je verblijf. Op die manier kun je gemakkelijk weer terugrijden na je stedentrip in Brugge.

Alles op loopafstand

Brugge is een heerlijk overzichtelijke stad. Kies een van de hotels op de interactieve kaart hiernaast en vanuit daar kan je gemakkelijk de stad ontdekken door rond te wandelen. In onze hotelselectie geven we hieronder ook direct aan bij welke hotels parkeren op eigen terrein is.

Alle voordelen op een rijtje

Doordat wij alle hotels met een laadpaal al voor je hebben geselecteerd, kun je makkelijk kiezen en boeken. Om het nog gemakkelijker te maken hebben we hieronder de voordelen per hotel op een rij hebben gezet.

Bekijk ook: Alle hotels in Brugge

13

Hotels met een laadpaal in Brugge