Brussel Stedentrip Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP Brussel

De afgelopen tijd is Brussel weer steeds populairder aan het worden voor een weekendje weg en een leuke citytrip. Ontdek wat deze ‘Europese hoofdstad’ allemaal te bieden heeft. Ga een weekendje met de elektrische auto naar Brussel en geniet van een lekker pintje op de Grote Markt. Zorg dat je denkt aan de slimme tips om je actieradius te optimaliseren en je kunt zonder op te hoeven laden in één keer naar Brussel rijden.

Doordat Brussel de stad is waar het hart van de Europese Unie zich bevindt is het ook een plek waar ze letten op innovaties. Elektrisch rijden en oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn er dus best wel veel bij de diverse hotels in de regio.

In Brussel of bij Zaventem

Omdat we niet alleen naar Brussel gaan voor een stedentrip, maar soms ook voor die vlucht vanaf Zaventem Brussel Airport, kun je op de interactieve kaart alle hotels zien met een laadpaal in de omgeving. Zo weet je ook meteen waar je bij de airport kunt parkeren en je auto op kunt laden.

Gemakkelijk je hotel kiezen

Om het kiezen van je hotel in Brussel zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een selectie van hotels gemaakt voor je. Hierin kun je in een oogopslag zien wat de unieke voordelen zijn en vervolgens alles van het hotel bekijken. Uiteraard hebben alle hotels in de selectie een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Bekijk ookGemakkelijk en snel een hotel in Brussel zoeken en boeken

30

Hotels met laadpaal in Brussel