Elektrische auto opladen Duitsland

Deel je ervaring

Aangezien er steeds meer mensen zijn die met de elektrische auto op vakantie gaan of een roadtrip maken, groeit ook het aantal ervaringen. Denk ervaringen over goed werkende laadpalen onderweg, accommodaties waar je op kon laden, welke laadpas je mee hebt genomen of juist waar je niet goed op kon laden. Door je ervaringen van je vakantie met de elektrische auto met ons te delen help je anderen en maak je kans op een jaar lang een gratis laadpas van VandeBron*.

Hoe kun je meehelpen?

Door jouw ervaringen te delen! Het is eigenlijk heel eenvoudig, jij vult het deelnameformulier in op deze pagina. Aan de hand daarvan nemen wij contact met je op en dan gaan we samen een review van je vakantie schrijven op het blog van ElektrischeAutovakanties.nl. In het deelnameformulier kun je beknopt je ervaring en vakantiebestemming delen. Wel is het belangrijk dat je ook foto’s hebt van je vakantie, zodat we het blog artikel dat we maken ook visueel aantrekkelijk kunnen maken.

Ben jij één van onze enthousiaste bezoekers die zijn ervaring deelt, dan maak jij kans op die gratis VandeBron laadpas als dank voor je hulp. Zo help je niet alleen andere elektrische autorijders, ook help jij jezelf met een extra laadpas met een goed dekkend netwerk van laadpalen.

Inspiratie

Op het blog kun je ervaringen en reviews lezen van eerdere vakanties. Bekijk hoe een artikel is opgebouwd en wat er in beschreven staat. Dat is wat we samen met jou ook willen maken van jouw vakantie ervaring met je elektrische auto.

Bekijk hier enkele reviews:

3

Deelnemers die een vakantie ervaring hebben gedeeld

    VandeBron laadpasDe geselecteerde deelnemer die zijn vakantie ervaring met de elektrische auto heeft gedeeld ontvangt een jaar lang een VandeBron laadpas ter waarde van € 42,-. Aangezien de laadpas op naam moet worden afgesloten, ontvangt de winnaar het bedrag van ElektrischeAutovakanties.nl. Zo kan deze de laadpas op zijn / haar naam afsluiten. Het bedrag van € 42,- is exact het bedrag voor 12 maanden het abonnementsgeld van de VandeBron laadpas (12 x € 3,50 per maand). In de nieuwsbrief van oktober 2020 maken we de winnaar bekend.

    Voorwaarden:

    • Bij deelname, accepteert de deelnemer dat de gedeelde informatie gebruikt gaat worden om een blogartikel te schrijven. Uiteraard is dit artikel voorzien van bronvermelding en foto credits.
    • De foto’s die gebruikt worden bij het artikel zijn rechtenvrij en de deelnemer accepteert dat de beelden worden gebruikt om bij het blogartikel te plaatsen.
    • Deelnemers kunnen meerdere ervaringen delen van meerder vakanties of trips, zo vergroot men de kans op de gratis laadpas.