Dusseldorf Stedentrip Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP Düsseldorf

Een verrassende stedentrip naar onze Oosterburen, daar knap je van op. Even iets anders doen dan de alledaagse activiteiten en je komt gegarandeerd met nieuwe energie terug. Met je elektrische auto ben je ook zo in Düsseldorf en als je een beetje oplet met accelereren dan kan het zelfs zonder onderweg op te laden.

Bij aankomst in Düsseldorf is het fijn om dan meteen een hotel te hebben waar je bij kunt stekkeren. Zo weet je zeker dat je aan het einde van je citytrip met een volle accu aan je terugweg kunt beginnen.

Altstadt of Medienhafen

Doordat Düsseldorf zo’n leuke combinatie van oude straatjes en moderne architectuur is, is het belangrijk te bepalen waar je wilt overnachten. Met de hotels met een laadpaal op de kaart is het eenvoudig te kijken en te vergelijken.

Zoek & boek simpel en snel

Wij hebben alvast enkele hotelsuggesties op een rij gezet. Hierdoor kun jij makkelijker zoeken en eventueel ook boeken. Het belangrijkste is dat je weet of het hotel alles heeft wat jij zoekt voor een leuke citytrip. Al onze hotelsuggesties hebben een laadpaal voor een elektrisch voertuig.

Bekijk ook: Düsseldorf heeft vele hotels en Bed & Breakfasts die direct te boeken zijn

17

Hotels met een laadpaal in Düsseldorf