Elektrische auto naar Keulen

Met de elektrische auto naar Keulen

Bijna altijd staat de stad Keulen in de toplijstjes van populaire steden voor een stedentrip vanuit Nederland. Met je elektrische auto naar Keulen is makkelijk te doen, want je kunt afhankelijk van je actieradius in één keer zonder onderweg te laden naar Keulen rijden. Gun jezelf een leuke citybreak naar Keulen om even cultuur te snuiven en te proosten met Kölsch.

Keulen is een grote stad en het is daarom handig om je stedentrip goed te plannen. Lees je daarom in voordat je met je elektrische auto naar Keulen vertrekt. Wij hebben belangrijke tips en zaken om aan te denken voor je op een rij gezet.

Hotel met laadpaal Keulen

Kies voor je trip met de elektrische auto naar Keulen voor een hotel of accommodatie met een laadpaal. Dat maakt je weekendje weg extra prettig, want je weet op die manier zeker dat je een laadpaal in de buurt hebt. Wij hebben speciaal daarvoor alle hotels met een laadpaal in kaart gebracht en daarnaast hebben we de beste hotelsuggesties op een rij gezet. Zo is het makkelijker om te boeken. Je kunt meteen de voordelen van de hotels bekijken en vervolgens direct boeken.

Goede voorbereiding

Ga je met je elektrische auto naar Keulen, dan helpt een goede voorbereiding je op weg. Een routeplanner helpt daarbij. Natuurlijk geeft je navigatie ook aan waar je eventueel een tussenstop kunt maken om op te laden, maar wanneer je van tevoren de route alvast bekeken hebt en weet waar snellaadstations zijn reist dat een stuk makkelijker. We hebben alle snelladers onderweg met de elektrische auto naar Keulen in kaart gebracht.

Bekijk ook: Het volledige overzicht van alle accommodaties in Keulen

20

Hotels met laadpaal in Keulen

Milieusticker nodig voor je elektrische auto naar Keulen

In Duitsland zijn bepaalde “Milieuzones” of in het Duits “Umweltzones”, binnen deze zones moet je een milieusticker hebben op je auto. Wanneer je met je elektrische auto naar Keulen gaat is zo’n sticker ook verplicht. Je kan de sticker bestellen op milieusticker.nl. Binnen 3 werkdagen heb je de milieusticker dan in huis. Je krijgt een speciale korting op de aanschaf van de Duitse milieusticker waardoor je geen € 18,15 maar 16,95 betaald via milieusticker.nl. Een boete voor het niet hebben van zo’n sticker is erg prijzig en ligt rond de € 80,-.

Bekijk ook: Lees hoe je met Google Translate direct teksten op laadpalen vertaald en nog meer handige apps.