Groningen Citytrip Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP Groningen

De stad Groningen is een heerlijke plek om even lekker weg te zijn. Naar Groningen kun je makkelijk rijden met je elektrische auto, want je hoeft niet eens te laden onderweg. Ga de weg op met een volle accu en geniet van een leuke stedentrip zonder onderweg op te laden. Kies vervolgens een leuk hotel in de omgeving met een laadpaal en voor de terugweg ben je meteen goed voorbereid.

In de interactie kaart kun je kijken waar de hotels liggen in de omgeving van Groningen. Kies voor hotel in het centrum van Groningen of juist een hotel dat landelijk gelegen is.

Lekker landelijk of hartje centrum

Elektrisch rijden is nog steeds in opkomst en steeds meer hotels plaatsen een laadpaal. Kies een hotel dat lekker landelijk ligt en ontdek al fietsend de omgeving. Óf kies juist voor het gezellige centrum van Groningen en boek een hotel met een laadpaal.

Kies een hotel met laadpaal

Alle hotelsuggesties hebben een oplaadpunt voor een elektrische auto. Bij sommige kun je zelfs gratis je auto parkeren. Andere hotels hebben dan juist weer dat zwembad voor een lekkere plons tijdens dat weekend weg.

Bekijk ook: Er gaat niets boven deze hotels in Groningen

12

Hotels met een laadpaal in de omgeving Groningen