Stedentrip Lille Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP Lille

Een superleuke stad voor een stedentrip in Frankrijk is Lille. Om die franse vibe te ervaren en dat mini vakantiegevoel hoef je maar naar Lille te rijden en je krijgt het gegarandeerd. Lille ligt op iets meer dan 3 uur rijden vanaf Utrecht. Onderweg moet je daardoor met je elektrische auto wel een keer stoppen om even aan de snellader bij te laden. Geen probleem natuurlijk, want er zijn veel laadpalen in België.

Voor sommige is Lille bekend onder de naam Rijsel, eigenlijk zijn het twee namen voor dezelfde stad. Lille heeft een zeer sfeervol centrum en een aantal mooie hotels met een laadpaal.  Het eten is er typisch frans (oftewel erg lekker) en zodra je er rondloopt voel je meteen dat je er echt even tussenuit bent.

Centrum of rand van de stad

Lille heeft een oud en historisch centrum. Er zijn hier wel parkeerplaatsen, maar het aantal plaatsen bij hotels met een laadpaal is beperkt. Zorg er daarom voor als je in het centrum wilt overnachten bij één van de hotels met een laadpaal dat je even belt om te vragen of je de laadpaal kunt reserveren.

Onze hotelsuggesties in Lille

Naast dat je hotel een oplaadpunt moet hebben voor je elektrische auto, zijn er vast meer criteria die belangrijk zijn voor een fijne citytrip. Wij helpen je een handje doordat wij alvast een selectie van de hotels in Lille hebben gemaakt. Daarbij geven we meteen de voordelen per hotel aan. Dat scheelt jou weer tijd, zo kun je sneller een keuze maken.

Bekijk ook: Alle verschillende hotels en accomodaties in Lille

14

Hotels met laadpaal in Lille