Munchen Stedentrip - Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP MÜNCHEN

Een stad die zo enorm bekend is vanwege vele redenen is München. Sommigen kennen de stad vanwege de rijke historie, anderen kennen München juist weer van het Oktoberfest. En natuurlijk is München ook bekend van de snelweg er omheen onderweg naar de ski-vakantie in Oostenrijk.

Het aantal hotels met een elektrisch oplaadpunt in én om München is enorm. Hieraan kun je zien dat de hotels gewend zijn aan bezoekers van de mooie stad, maar ook aan de autovakantieganger onderweg naar de wintersport in Oostenrijk.

PERFECT VOOR EEN CITYTRIP

München is een super leuke stad om een lang weekend cultuur te snuiven of voor een weekendje shoppen. De uitgestrekte winkelstraten zijn erg uitnodigend. Ook voor de sportliefhebber is er voldoende te doen met het Olympisch Stadion en natuurlijk Bayern München. Wanneer je langer in München bent, kun je zelfs een dagtrip maken om te gaan skiën in de buurt.

Top 6 hotels met laadpaal

Omdat er wel heel veel hotels in München zijn met een laadpaal, hebben er 6 uitgekozen voor je. De beste punten van de hotels hebben we erbij vermeld, zodat je snel de voordelen kunt zien en met vertrouwen kunt boeken.

Bekijk ook: Het complete aanbod van accommodaties in de omgeving München

92

Hotels met laadpaal in de omgeving München