Elektrische auto naar Antwerpen

Weekendje weg naar Antwerpen

Even lekker er tussenuit met je elektrische auto naar Antwerpen…heerlijk. Deze gezellige havenstad is makkelijk te bereiken en daardoor is Antwerpen één van de meest populaire stedentrips voor veel nederlanders. Met je elektrische auto naar Antwerpen is extra leuk omdat voor de reis naar deze stad waarschijnlijk niet eens op hoeft te laden onderweg. Dat is pas lekker op pad gaan met je elektrische auto.

Slim met je elektrische auto naar Antwerpen

Omdat je vanuit bijna overal in Nederland zonder een tussenstop om op te laden met je elektrische auto naar Antwerpen reist, is het handig te weten waar je bij aankomst zo snel mogelijk aan kunt koppelen aan een laadpaal. Door je auto snel aan te koppelen, kan jij de stad in en kan de elektrische auto direct opladen. Bekijk de tips waar je kunt opladen in Antwerpen en haal het maximale uit de citytrip met je elektrische auto naar Antwerpen.

Waar kun je opladen in Antwerpen?

Bekijk de vele oplaadpunten in Antwerpen voor je elektrische auto op Chargemap. Let erop dat de normale parkeerregels en -kosten gelden, plus dat bij sommige oplaadpunten een maximale parkeerduur van toepassing is.

14

Hotels met laadpaal in Antwerpen

Hoe kun je opladen?

Wanneer je een weekendje weg met de elektrische auto naar Antwerpen aan het plannen bent, is het wel handig te weten hoe je op kunt laden. Naast dat het een voordeel is als je een hotel hebt geboekt waar je direct je elektrische auto op kunt laden, zoals hieronder uitgelicht, kun je ook bij de publieke laadpalen opladen.
De nederlandse laadpassen kun je gewoon gebruiken bij de laadpalen in Antwerpen. Dit scheelt het bestellen van een extra laadpas. Daarnaast kun je met SMS betalen bij laadpalen in Antwerpen.

Hotel met laadpaal in Antwerpen

Antwerpen heeft diverse leuke hotels waar je kunt parkeren en direct je auto aan de laadpaal kunt koppelen terwijl jij de stad in gaat. Kies zelf of je een hotel in het centrum wilt of juist iets meer aan de rand van de stad. Aan de rand van de stad is parkeren meestal iets goedkoper. Om het boeken van je citytrip met je elektrische auto naar Antwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een selectie van hotels gemaakt waar je direct kunt boeken.

Bekijk ook: Alle accommodaties in Antwerpen