Even lekker er tussenuit

Gewoon even een andere omgeving voor een weekendje weg. Je wilt niet te ver weg, maar wel een nieuwe stad ontdekken. Lekker naar een stad waar wat te doen is en die gemakkelijk te bereiken is met een elektrische auto.

Wij hebben diverse steden op een rij gezet voor een leuke stedentrip. Natuurlijk hebben we een overzicht gemaakt van de hotels met een laadpaal. Zo weet je zeker dat je in de stad van je citytrip een elektrisch laadpunt hebt.

Bekijk onze stedentrip tips per stad en boek meteen je hotel met laadpaal.

Antwerpen

Stedentrip Antwerpen Elektrische Autovakanties

Even lekker er tussenuit, net de grens over naar de Zuiderburen en genieten van de havenstad Antwerpen. Perfect voor een stedentrip met een elektrische auto.

Maastricht

Maastricht Stedentrip Elektrische Autovakanties

Genieten van het bourgondische leven in Maastricht, heerlijk shoppen in de leuke winkelstraatjes en geniet van een borrel op één van de terrassen.

Parijs

Elektrische Auto naar Parijs

De stad die romantiek ademt. Schitterende architectuur, wereldberoemde musea, sfeervolle straatjes, leuke bistro’s en natuurlijk de eye-catching Eiffeltoren.

Brugge

Brugge Citytrip Elektrische Autovakanties

Bekend van de vele grachten en bruggetjes. Proef de bekende smaken van Brugge zoals het Brugse Zot of de bekende chocolade uit Brugge.

Keulen

Elektrische auto naar Keulen

Geniet van de Kölsch of de chocolade in het Imhoff-Schokoladenmuseum. Bezoek de beroemde Dom van Keulen en geniet van een citybreak net over de grens.

Berlijn

Elektrische auto naar Berlijn

Een culturele en historische citytrip naar Berlijn. Bezoek de bovenste etage van de KaDeWe en struin lekker over de Kurfürstendamm. In Berlijn is zoveel te doen.

Groningen

Stedentrip Groningen Elektrische Autovakanties

Een fantastische stad voor een stedentrip. Groningen is niet te groot en daardoor lekker overzichtelijk en alle highlights zijn te voet te ontdekken.

Brussel

Brussel Stedentrip Elektrische Autovakanties

De prachtige Grote Markt is de moeite waard om lekker mensen te kijken. Proef de Belgische pintjes bij voorkeur in combinatie met een lekker pannetje mosselen.

Rotterdam

Elektrische Auto naar Rotterdam - Kubuswoningen

De Erasmusbrug, de Markthal en natuurlijk de Kop van Zuid zijn echte highlights voor de stad Rotterdam. Geniet van deze stad met bijna on-Nederlandse architectuur.

Den Haag

Stedentrip Scheveningen Elektrische Autovakanties

Lekker shoppen in het gezellige centrum van Den Haag of heerlijk uitwaaien op het strand van Scheveningen. Deze stedentrip heeft het beste van beide.

Utrecht

Elektrische auto naar Utrecht - Domtoren

Ontdek de leuke stad Utrecht of kies ervoor om de omgeving van Utrecht te gaan verkennen met de Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse plassen. Een aanrader.

Gent

Stedentrip Gent Elektrische Autovakanties

Een populaire bestemming die net over grens ligt en direct zo anders aanvoelt. Maak een rondvaart over de Leie of bezoek één van de mooie musea in de stad.

Luxemburg

Stedentrip Luxemburg Elektrische Autovakanties

Doe eens wat anders…deze stad is een verrassing voor velen. Luxemburg heeft een erg mooi historisch centrum dat extra sfeervol is dankzij de kazematten.

Düsseldorf

Dusseldorf Stedentrip Elektrische Autovakanties

Minder bekend als stedentrip, maar Düsseldorf is zo leuk! Het is een hippe winkelstad met de bekende Köningsallee en moderne architectuur zoals in Medienhafen.

Lille

Stedentrip Lille Elektrische Autovakanties

Lille is een heerlijke plek voor een stedentrip, het is perfect te rijden en je voelt echt dat je er even tussenuit bent. Ontdek het oude centrum en beklim de mooie Belfort toren.

München

Okay, München is een stuk rijden voor een stedentrip. Maar het is hier zo mooi. Plus er bestaat een kans dat je deze citytrip combineert met je wintersport in Oostenrijk.

Lyon

Lyon Frankrijk uitzicht vanaf rivier

Combineer deze leuke stad met een vakantie aan de Côte d’Azur, maak op de heen- of terugweg een stop in Lyon en ontdekt deze culinaire en culturele stad in Zuid-Frankrijk.

Wenen

Elektrische auto naar Wenen

Geniet van een zomer- of wintersportvakantie en bezoek de mooie en historische stad Wenen. Of maak er een roadtrip van, Wenen is een échte aanrader.

Amsterdam

Amsterdam Stedentrip Elektrische Auto

Een stad vol vernieuwing en tegelijkertijd zo veel historie en cultuur; Amsterdam. Geniet van een stedentrip naar Amsterdam en ga met nieuwe energie naar huis.

Hamburg

Elektrische auto naar Hamburg

Hamburg is een heerlijke stad vol frisse en hippe concepten en winkels en tegelijkertijd heeft deze stad alle stijl en luxe van een oude Duitse stad. Een aanrader dus.