Elektrische auto naar Parijs

Met de elektrische auto naar Parijs

Een weekendje weg of gewoon even een welverdiende break? Parijs is altijd een goed idee. Met je elektrische auto naar Parijs is perfect te doen voor een stedentrip. Er zijn veel hotels, die een laadpaal hebben voor je elektrische auto. Het is makkelijker dan je denkt om met je elektrische auto naar Parijs te gaan voor een weekend of citytrip. Elektrisch rijden neemt in Frankrijk sowieso toe, lees voor meer informatie de pagina over rijden met je elektrische auto in Frankrijk.

Zoek eenvoudig een hotel met een oplaadpunt. Met de eenvoudige interactieve kaart kun je gemakkelijk je reis met de elektrische auto naar Parijs voorbereiden. Óf kies voor extra gemak en ga voor een van onze suggesties in Parijs.

Centrum of rand van de stad

Een van de vragen wanneer je met je elektrische auto naar Parijs gaat is of je aan de rand van de stad of juist in het centrum moet zijn? Door deze vraag te beantwoorden kun je makkelijker uitzoeken waar je kunt opladen. Bekijk de meer dan 800 publieke laadpalen zijn Parijs op een kaart. Daarnaast zijn er veel hotels met een laadpaal in Parijs. De vraag is of je in hartje centrum wil slapen of juist aan de rand van de stad? Bedenk wel dat parkeren prijzig is in Parijs. Dus ook al heb je dan een hotel met een elektrisch oplaadpunt, de parkeerkosten kom nog bovenop de prijs van je hotel.

70

Hotels met een laadpaal in Parijs

Voorbereidingen met elektrische auto naar Parijs

Waneer je met je elektrische auto naar Parijs gaat of van plan bent te gaan dan zijn er enkele slimme tips die je helpen goed voorbereid op pad te gaan.

Gebruik de routeplanner
Om je goed je goed voor te bereiden op de reis met je elektrische auto naar Parijs is het aan te raden een routeplanner te gebruiken en je tussenstops om op te laden te kiezen.

Extra laadpas mee
Met je eigen laadpas zul je een heel eind komen, toch is het de stress niet waard om niet een extra laadpas mee te nemen als je naar Parijs gaat. Wij adviseren je om de Plugsurfing of Shell Recharge laadpas aan te vragen en mee te nemen.

Bekijk ook: Vergelijking van diverse buitenlandse laadpassen.

Boek een hotel met laadpaal
We hebben diverse hotels uitgelicht in Parijs waar je uit kunt kiezen. Zo zie je waar je terecht kunt wanneer je met je elektrische auto naar Parijs gaat. Doordat we de beste punten van ieder hotel op een rij hebben gezet, kun je gemakkelijk kiezen en met een gerust hart boeken.

Bekijk ook: Meer dan 300 hotels van budget tot luxe in Parijs