Video Stedentrip Berlijn met Elektrische Auto

REVIEW: Video Stedentrip Berlijn

Nu de eerste maand van het nieuwe jaar erop zit, kan iedereen zijn goede voornemens gaan evalueren. Hoe staat het met meer sporten? Of is het al gelukt om meer te genieten en minder te werken? Wat we zeker weten is dat veel mensen zich ieder jaar voornemen om vaker er tussenuit te gaan. Juist nu het voorjaar eraan komt met veel extra vrije dagen, neemt de vraag naar stedentrips toe.

Stedentrips met de elektrische auto

Door vooruit te plannen kun je schitterende stedentrips maken  zonder daar veel geld aan uit te geven. Ook met een elektrische auto kun je fantastische citytrips maken en weekendjes weg gaan. Een vraag die velen dan hebben is of het met een elektrische auto wel mogelijk is om langere afstanden af te leggen?
Het goede nieuws is, het is perfect mogelijk een stedentrip te maken met een elektrische auto. Zo is te zien in de ‘Video Stedentrip Berlijn’ van Aljo Hartgers. In de video op YouTube hieronder is te zien hoe zij gemakkelijk een stedentrip naar Berlijn maken met een Jaguar I-Pace.

 BEKIJK DE VIDEO STEDENTRIP BERLIJN

Wat opvalt in de ‘Video stedentrip Berlijn’

Wat opvalt is dat het inderdaad prima te doen is om naar Berlijn een stedentrip te maken. De video toont een ontspannen reis in de uiterst comfortabele Jaguar I-Pace.
Daarnaast is te zien in de video dat de IONITY snelladers goed en snel werken. Niet iedere laadpas uit Nederland geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de IONITY stations, dus check dat altijd even van tevoren.

Opladen bij je hotel

Ten slotte is ons advies voor een comfortabele citytrip om een hotel te kiezen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Dan weet je zeker dat je bij je hotel je auto op kan laden. Hierdoor hoef je niet te gaan zoeken naar een publieke laadpaal en met een laadpaal bij je hotel is dat weer een zorg minder.