Stedentrip Luxemburg Elektrische Autovakanties

STEDENTRIP LUXEMBURG

Veel nederlanders kennen Luxemburg alleen van de Route du Soleil, of van vroeger om er te tanken onderweg naar de vakantie of juist onderweg naar huis. Ga je met de elektrische auto naar Luxemburg of kom je door Luxemburg hou dan zeker in je achterhoofd dat Luxemburg stad een hele verrassende stad is om een stedentrip naartoe te maken. Onderweg naar Luxemburg stad moet je waarschijnlijk wel een keer opladen, plan je route en bekijk de laadpalen onderweg.

Een verrassende stad

Luxemburg stad is een super leuke stad. Doordat er vele invloeden van de omliggende regio’s zijn, kun je er heerlijk eten en drinken. Maak een wandeling door het centrum en je merkt dat alles op en af loopt. De Kazematten van Luxemburg stad zorgen voor een schitterend zicht over de stad.

Onze Hotelselectie

Uit de hotels met een oplaadpunt voor een elektrische auto hebben wij reeds enkele geselecteerd. Hierdoor kun je gemakkelijk zien wat de voordelen van deze hotels zijn. Voor al deze hotels hebben we alvast gecheckt of ze een laadpaal hebben, zo weet je zeker dat je in Luxemburg stad op kunt laden voor je terugweg.

Bekijk ook: Alle beschikbare hotels en accommodaties in Luxemburg

12

Hotels met laadpaal in Luxemburg