Elektrische auto naar Rotterdam - Erasmusbrug

Met de elektrische auto naar Rotterdam

Even weg in eigen land…heerlijk. Kies voor Rotterdam waar je met je elektrische auto gemakkelijk naar toe kunt rijden. Een heerlijke stad en dankzij de bijzondere architectuur anders dan de andere steden in Nederland. Met je elektrische auto naar Rotterdam is lekker als citytrip of staycation in eigen land. Het opladen van je auto is eenvoudig dankzij de meer dan 400 publieke laadpalen in Rotterdam.

Als je een nachtje, weekendje weg of zelfs enkele dagen er tussenuit wilt dan heeft Rotterdam ook veel hotels waar je met je elektrische auto kunt parkeren en opladen. Gebruik de eenvoudige interactieve kaart om gemakkelijk je reis met de elektrische auto naar Rotterdam voor te bereiden. Óf kies voor een van onze hotelsuggesties.

Centrum of omgeving Rotterdam

Rotterdam heeft een heerlijk centrum met veel leuke shopping mogelijkheden en gezellige koffietentjes. Ook zijn er veel leuke restaurants en restaurantconcepten die de moeite waard zijn om uit te testen. En wat te denken van de Markthal in Rotterdam.
Wanneer je met je elektrische auto naar Rotterdam wilt gaan en je wil minimaal een nachtje weg, dan is het handig te bedenken of je in het centrum of in de omgeving wilt overnachten.

Door bijvoorbeeld te kiezen voor een overnachting in de omgeving, bespaar je vaak wat op de prijs van de overnachting en doordat je met de elektrische auto bent heb je bewegingsvrijheid om naar het centrum van Rotterdam te gaan en daar een parkeerplaats met laadpaal te gebruiken. Kortom bedenk van tevoren waar je wilt slapen.

23

Hotels met een laadpaal in Rotterdam

Waar kun je opladen?

In Rotterdam is het eenvoudig om een publieke laadpaal te vinden om je elektrische auto op te laden. Zoals gezegd zijn er meer dan 400 publieke laadpalen beschikbaar. Dat is het gemak van binnen Nederland reizen met je elektrische auto, er zijn veel publieke oplaadpunten. Wist je dat je bij Q-Park parkeergarages gemakkelijk kunt opladen? Doordat de Q-Park parkeergarages vaak erg centraal liggen is dat erg fijn want je bent meteen midden in Rotterdam. Het enige wat je nodig hebt is je laadpas én je portemonnee voor het parkeren natuurlijk.

Bekijk ook: Overzicht van de beste laadpassen in Nederland.

Hotels met laadpaal in Rotterdam en omgeving

Er zijn verschillende hotels en Bed & Breakfasts in Rotterdam met een laadpaal. Zo kun jij lekker uitrusten en bijkomen en kan jouw elektrische auto ook even opladen. Een citytrip met je elektrische auto naar Rotterdam is op deze manier erg goed te doen en geeft je weer nieuwe energie en inspiratie om er weer tegenaan te kunnen bij thuiskomst.

Bekijk ook: Het complete overzicht van accommodaties in Rotterdam