Van der Valk Hotels met laadpaal

Klaar voor de toekomst: Van der Valk hotels

In Nederland zijn er veel hotels te vinden, echter de bekendste hotelketen van Nederland is al jaren Van der Valk hotels. Door de uitstekende kwaliteit, de goede service en betaalbare prijs is iedereen wel bekend met de Van der Valk hotels. Door de goede bereikbaarheid van de hotels en de spreiding over heel Nederland kom je altijd wel ergens de bekende “Toekan” tegen onderweg.
Naast de bekende prijs-kwaliteit die de Van der Valk hotels leveren, hebben de diverse hotels in de afgelopen jaren goede stappen gezet om klaar te zijn voor de toekomst. Middels laadpalen voor elektrische auto’s bij bijna alle hotels van Van der Valk.

Van der Valk Hotels met laadpaal - Tesla met Toekan

Een uitstekend netwerk van laadpalen

Door het aantal Van der Valk hotels in Nederland (70 hotels verspreid door het land) hebben ze ervoor gezorgd dat ze een uitstekend netwerk van oplaadpunten hebben voor elektrische auto’s. Dit maakt de Van der Valk hotels met laadpaal ideaal voor een tussenstop met je elektrische auto, de hotels hebben uitstekende restaurants voor een kop koffie, een lunch of diner en dat is heerlijk wetende dat jouw elektrische auto aan het opladen is op de parkeerplaats bij het hotel.

Bekijk ook: Alle hotels in Nederland met een laadpaal op een kaart.

Ook voor een nachtje weg zijn de hotels ideaal. Lekker even er tussenuit in Nederland is heerlijk en de hotels bieden uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning. Veel Van der Valk hotels met laadpaal hebben ook wellness faciliteiten zoals een zwembad of een spa. Ideaal om er even tussenuit te gaan naar bijvoorbeeld Groningen, Maastricht of Den Haag.

Van der Valk Hotels met laadpaal - Hotel Breukelen Tesla

Alle Van der Valk Hotels met laadpaal

Veel van de hotels bieden snelladers aan, hierdoor is je elektrische auto binnen ongeveer 30 minuten weer tot 80% opgeladen en kun je weer de weg op. De Van der Valk hotels met laadpaal zijn er voor zowel de Tesla rijders als de bezitters van andere elektrische auto’s.

Leuk om te weten: het grootste laadstation van Tesla superchargers staat bij het Van der Valk hotel in Breukelen.

Het grote laadstation voor Tesla’s bij het Van der Valk hotel in Breukelen langs de A2 Utrecht – Amsterdam is om het grote aantal Tesla rijders op dit traject extra mogelijkheden te geven om op te laden en comfortabel elektrisch te rijden.

Op onderstaande interactieve kaart is het eenvoudig de Van der Valk Hotels met laadpaal in Nederland te bekijken. Kies de bestemming en bekijk direct alle informatie over het hotel op de website.