Infographic Elektrische Autovakanties 2020

Uit het onderzoek naar elektrische autovakanties in 2020 zijn diverse bevindingen gekomen. De belangrijkste informatie hebben we in de Infographic Elektrische Autovakanties 2020 verwerkt. Het volledige onderzoek is gedaan aan de hand van desk-research. In ons onderzoek hebben we diverse bronnen gebruikt. De bronvermeldingen staan onder ons onderzoek vermeld.

Infographic Elektrische Autovakanties 2020 - De uitdagingen

Verwachtingen Elektrische Autovakanties 2020

Aan de hand van het onderzoek naar het aantal elektrische auto’s in Nederland en de verwachte groei naar elektrische autovakanties in 2020, is deze Infographic Elektrische Autovakanties 2020 gemaakt. Er zijn meerdere signalen dat het jaar 2020 een belangrijk jaar gaat worden voor de doorbraak van de elektrische auto.

Concurrentie Tesla

In 2020 lanceren diverse autofabrikanten een model dat volledig elektrisch is. Tesla gaat gegarandeerd meer concurrentie krijgen van de grote automerken, echter dankzij het aantal verkopen afgelopen jaar heeft Tesla een stevige marktleiderspositie op het gebied van elektrische auto’s. In de Infographic Elektrische Autovakanties 2020 is ook duidelijk te zien dat Tesla op eenzame hoogte staat.

Een belangrijke vraag voor de populariteit van elektrische autovakanties gaat zijn welke auto de beste vakantie ervaring te bieden heeft? Op het blog publiceren wij steeds ervaringen en reviews om bezitters van een elektrische auto te helpen met de elektrische autovakantie.