Netflix kijken in je Tesla

Sinds de 10.0 update van Tesla, kun je wanneer deze in de ‘Park’ stand staat Netflix kijken in je Tesla. Dat klinkt in eerste instantie net zo nutteloos als het schetenkussen dat in de Tesla zit. Maar toch is de mogelijkheid om Netflix te kijken een geweldige toevoeging voor je Tesla. Vooral wanneer je met je Tesla op autovakantie gaat, want vanaf nu kun je even Netflixen terwijl je bij een supercharger aan het opladen bent. Dat bracht ons op het idee om een lijst te maken met Tesla Netflix kijktips.

Tesla Netflix kijktips – Supercharger

Opladen bij een supercharger duurt zo’n 20 tot 30 minuten. Oftewel het is handig als je wat ‘snackable’ Netflix video’s beschikbaar hebt om te kijken. Om Tesla rijders te helpen hebben wij een selectie van series die korter dan 30 minuten duren op een rij gezet.

Netflix Series voor de Tesla laadpauze

Friends – ± 25 minuten per aflevering

Een vakantie met vrienden? Dan is even heerlijk lachen om de avonturen van Joey, Ross, Chandler, Rachel, Monica en natuurlijk Phoebe een geweldige break terwijl je Tesla aan het opladen is. Maak je geen zorgen, want met 10 seizoenen en vele afleveringen per seizoen is er genoeg kijkmateriaal voor al je oplaadbeurten onderweg. Daarom moesten we Friends wel opnemen in onze Tesla Netflix kijktips.
De zes vrienden wonen in Manhattan, New York. De twintigers maken door de seizoenen heen hilarische avonturen mee. Lach met je vrienden lekker hard om de knulligheid van Phoebe of de onnozelheid van Joey. Ieder van de vrienden heeft zijn eigen karakter en dat maakt deze serie oud & goud!

Ares – ± 30 minuten per aflevering

Terwijl je zit te kijken hoop je dat het supercharges van je Tesla net iets langer duurt dan normaal zodat je die aflevering nog even af kan kijken. Ares is net beschikbaar op Netflix en heeft je 8 spannende afleveringen te bieden tijdens je tussenstops.
Het motto van de vereniging blijft direct plakken: “Welkom bij Ares. Regeer de Wereld“. In Ares kijk je mee met Jacob en Rosa. Een duistere kijk bij een geheim studentengenootschap in Amsterdam is gegarandeerd met deze serie.

The Big Bang Theory – ± 22 minuten per aflevering

De perfecte break van een lange autorit. The Big Bang Theory heeft met 12 seizoenen en meerdere afleveringen per seizoen genoeg te bieden voor een hele lange vakantie met veel supercharger tussenstops.
De serie gaat over vier vrienden. Alle vier zijn echte nerds met een grote passie voor wiskunde, een hoog IQ en ‘nerdy’ hobbies zoals het spelen van computerspelletjes, comicboeken lezen en sciencefilms kijken. In de serie ga je lachend mee in de grappige situaties die de vier meemaken op het gebied van dating, werk en vriendschappen.

Family Guy – ± 21 minuten per aflevering

Even lekker naar een tekenfilmserie kijken tijdens het stekkeren van de Tesla. Familly Guy heeft met 17 seizoenen  op Netflix en vele afleveringen per seizoen voldoende entertainment voor je tussenstops.
Peter Griffin is een niet bijster intelligente huisvader. Samen met zijn vrouw Lois en de kinderen Meg, Chris en Stewie maakt de familie de gekste avonturen mee. Iedere aflevering laat de leden van het gezin nieuwe, gekke avonturen meemaken waarbij hilariteit voor de kijker gegarandeerd is.

How I met your mother – ± 22 minuten per aflevering

Gegarandeerd een lach op je gezicht tijdens iedere pauze voor het opladen van je Tesla met de avonturen van How I met your mother. Met 9 seizoenen op Netflix en diverse afleveringen per seizoen heb je zo genoeg om je onderweg naar je vakantie niet te vervelen. Mocht je alsnog verveeld raken tijdens je vakantie, denk dan eens aan een film uit de lijst van onze Tesla Netflix kijktips.
In How I met your mother vertelt Ted Mosby aan zijn kinderen het grappige verhaal over hoe hij hun moeder leerde kennen. Wij zijn fan van de legendarische vrouwenverslinder Barney Stinson, die de serie extra dynamiek geeft. Hoe dan ook, de serie is echt hilarisch.

Andere Tesla Netflix kijktips voor tijdens een break

Misschien wil je geen series kijken en kijk je liever korte documentaires. Of is een show van een cabaretier in etappes meer je ding? Hieronder enkele andere suggesties die je in etappes kunt kijken tijdens de Tesla laadtijd.

The Irishman – ± 209 minuten film

Een lange vakantierit voor de boeg? Dan is The Irishman een perfecte filmkeuze die je in etappes kunt kijken.
The Irishman met Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci gaat over de Bufalino familie en laat zien welke geheimen er in het leven spelen van diverse aan de maffia gelinkte personen. Een absolute kijktip en volgens ons een van de beste films op Netflix.

Icarus – ± 121 minuten documentaire

Icarus is met een Oscar bekroond en een absolute aanrader. Een documentaire over het geheime Russische dopingprogramma. In deze documentaire zie je waarom Rusland nog steeds niet met de Olympische Spelen mee mag doen.
Een Amerikaanse wielrenner wil zijn prestaties verbeteren en gaat op onderzoek uit of doping écht een middel is dat daarbij kan helpen. Wanneer hij in contact komt met een Russische wetenschapper loopt alles ineens anders en komt ene groot schandaal aan het licht.

Peter Pannekoek – ± 92 minuten cabaret

Lekker hardop lachen om grappen is goed om je lachspieren te trainen. Peter Pannekoek gaat in zijn show ‘Zacht van binnen’ in op de actualiteit, hij bespreekt controversiële leiders en seksuele intimidatie.
Peter Pannekoek is bekend van De Wereld Draait Door. In de show ‘Zacht van binnen’ deelt hij persoonlijke verhalen. Zijn grappen zijn hard en scherp maar Peter is en blijft zacht van binnen.

The Great Hack – ± 114 minuten documentaire

Iedereen heeft weleens van Cambridge Analytica gehoord. Maar wat is nou de link tussen Cambridge Analytica en Facebook? In The Great Hack zie je hoe gegevens van Facebook gebruikers ingezet werden om de uitkomst van het Brexit referendum en de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 te beïnvloeden.
In The Great Hack komt de duistere kant van social media aan het licht. Wanneer de verkeerde mensen de Facebook gebruikersdata in handen krijgen dan blijken onze keuzes soms niet meer door onszelf gemaakt.

Suggesties voor goede Tesla Netflix kijktips?

Misschien hebben jullie een fantastische rit van of naar je vakantie gehad met je Tesla terwijl je steeds een serie keek die niet in onze lijst staat. Deel deze dan met ons via de contactpagina. We plaatsen hier regelmatig nieuwe suggesties in de lijst van Tesla Netflix kijktips namelijk.

Wanneer je onderweg een tussenstop hebt gemaakt bij een hotel onderweg met een oplaadpunt, dan zijn er ook hotels waar je Netflix kunt kijken. Helaas is het nog niet mogelijk deze hotels te filteren. Maar het helpt wel als je vol overgave onze Tesla Netflix kijktips aan het uitspelen bent natuurlijk.