Tijdens je vakantie in Spanje voordelig laden bij Zunder snelladers

Tijdens je vakantie in Spanje voordelig laden bij Zunder snelladers

Ga je met je elektrische auto naar Spanje op vakantie, dan mag je de snelladers van Zunder niet missen. De Zunder laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en hier kun je vaak goedkoper laden dan bij tal van de concurrenten, wat praktisch is voor je vakantiebudget. Betalen gaat gewoon via de app of een geaccepteerde laadpas, wat betekent dat je eenvoudig gebruik kunt maken van het groeiende aantal snelladers van Zunder in Spanje.

Tip: Waarom je Electrompas onmisbaar is tijdens je vakantie naar Spanje

Waarom Zunder snelladers zo handig zijn?

Zunder klinkt nieuw, maar is het niet. Voorheen kwam je deze laadpalen tegen onder de naam ‘Easycharger’, maar sinds april 2022 is de naam aangepast naar Zunder. Het laadnetwerk van Zunder staat bekend om de scherpe tarieven. Hier moet wel bij vermeld worden dat de allerlaagste prijzen gelden voor geregistreerde gebruikers. Kies je daarnaast óók nog voor een abonnement (€ 9,99 per maand), dan laad je nog een paar cent per kWh goedkoper. Je kunt dit abonnement afsluiten voor de maand waarin je op vakantie gaat, aangezien de abonnementskosten zichzelf terugverdienen zolang je bij Zunder snelladers laadt.

Bij de snelladers kun je de laadsessie altijd starten met de app, die je al voor je vakantie kunt downloaden en in kunt stellen om deze tijdens je vakantie direct te kunnen gebruiken. Het netwerk van Zunder is de afgelopen tijd flink aan het uitbreiden. De laadpaalaanbieder wil heel Zuid-Europa voorzien van snelladers. Tel daar het behoorlijk dekkende netwerk van de Electromaps laadpas in Spanje bij op en het is haast gemakkelijk om met je elektrische auto naar Zuid-Europa te gaan. Zeker omdat Zunder en Electromaps samen een bijzonder goede dekking aan AC- en DC-laders in Spanje bieden, waardoor je tijdens je vakantie voldoende mogelijkheden hebt.

Tip:Bekijk alle Zunder locaties op een kaart

Zunder opent steeds meer snellaadlocaties in Spanje

Waar liggen de Zunder snelladers eigenlijk?

De snelladers van Zunder liggen voornamelijk in Spanje langs de grote snelwegen en knooppunten tussen de grote steden en uiteraard in de regio’s nabij de kustgebieden waar vanwege het toerisme veel vraag is naar snelladers. Zunder is flink bezig met de plannen om het netwerk uit te breiden en vraagt gebruikers (ook via de app en website) om locaties door te geven waar een Zunder snellaadstation gebouwd zou moeten worden. Op die manier gebruikt Zunder de data van gebruikers om te zorgen voor een goede en relevante dekking.

Hoe gebruik je een snellader van Zunder tijdens je vakantie?

Lastige procedures of ingewikkelde processen om te kunnen laden? Daar doet Zunder niet aan mee. Met de volgende stappen kun je binnen de kortste keren zelf de Zunder snelladers gebruiken.

  1. Download de Zunder app (beschikbaar voor iOS en voor Android) en maak een account aan.
  2. Kies een betaalmethode door via je profiel naar Payment Methods te gaan. Daar kun je je kaartgegevens invullen.
  3. Zoek een snellader in de Zunder app en gebruik de QR-code om de laadsessie te starten. Je kunt ook het ID-nummer van de snellader handmatig invoeren in de app om de sessie te starten.
  4. Klaar met laden? Klik op End Charging Session centraal in het scherm van de laadapp. Plaats de laadkabel terug en vervolg je reis.

De Zunder app is daarnaast te gebruiken in combinatie met een Apple Watch, Android Car en Apple CarPlay. Daarmee wordt het nog makkelijker om tijdens de vakantie met je elektrische auto in Spanje te kiezen voor Zunder, met of zonder abonnement.