Elektrische Auto naar Disneyland Parijs

Met de elektrische auto naar Disneyland Parijs

Maak de kids blij en ga naar Disneyland Parijs voor een weekend, een nachtje of een korte vakantie. Disneyland Parijs blijft magisch voor kinderen én volwassenen. Met je elektrische auto is een trip naar Disney Parijs goed te doen én met onze tips is het mogelijk zelfs zo goedkoop mogelijk naar Disneyland te gaan. Want het is leuk om je kinderen dolgelukkig te maken, maar het is ook leuk om niet het hele vakantiegeld er in één keer doorheen te jagen natuurlijk. Ga je voor het eerst met je elektrische auto naar Frankrijk, lees voor meer informatie de pagina over met je elektrische auto naar Frankrijk gaan.

Naar Disney Parijs rijden

Vanaf Utrecht kun je binnen 6 uur met je elektrische auto naar Disneyland Parijs rijden. Oftewel, perfect te doen. Uiteraard kun je gewoon op de navigatie van je auto rijden. De navigatie zal je of via Antwerpen, Gent en Lille laten rijden of via Brussel. In het plannen van je route is het leuk om zelf te bedenken waar je eventueel een tussenstop maakt onderweg naar Disneyland Parijs. Zo kun je plannen waar je even de snelweg afduikt om de auto op te laden en zelf te genieten van een kop koffie met iets lekkers, een ontbijtje, een lekkere lunch of een diner.

Onze tip: Maak een tussenstop in Lille en ontdek deze gastronomische, gezellige stad in Noord-Frankrijk. Wil je in Lille blijven slapen op de heen- of terugweg? Nog een beter idee. Bekijk de hotels met laadpaal in Lille.

23

Hotels met een laadpaal bij Disneyland Parijs

Tips: met elektrische auto naar Disneyland Parijs

Hoe kan je nou zo slim mogelijk met de elektrische auto naar Disney Parijs? Want ondanks dat het onvergetelijk is voor de kinderen, wil je het liefst niet te veel geld uitgeven. Ga daarom slim op pad en bespaar door enkele van de onderstaande tips te gebruiken.

Zoek naar deals voor laadpassen
Binnen Nederland is de infrastructuur om op te laden best helder. Echter als je de grenzen in Europa over gaat merk je toch dat ieder land of ieder netwerk van laadpalen weer zijn eigen specifieke details heeft. Zoek daarom voor je vertrekt naar de beste deals voor een laadpas voor het land waar je wilt opladen en bespaar op het opladen van je elektrische auto.

Parkeren en laden tegelijkertijd
Parkeren bij het park van Disneyland is niet goedkoop. Maar er zit wel één voordeel aan als je met je elektrische auto gaat, want je kunt voor de prijs van € 30,- voor een dag parkeren bij Disneyland Parijs je auto gratis opladen. Plus je hebt het voordeel dat de parkeerplaatsen voor elektrische auto’s helemaal vooraan zijn, oftewel het dichtst bij het park.

Boek een hotel met laadpaal bij Disneyland
Voor de complete ervaring van Disneyland is niets leuker en mooier dan een Disneyland Parijs hotel te boeken natuurlijk. Maar er zijn ook hartstikke fijne hotels met een laadpaal in de buurt van Disneyland Parijs. Zo kun je zelf heel even aan de Disney-gekte ontsnappen en lekker rustig genieten van je hotel terwijl je wel je auto op kunt laden. Het fijnste zijn de hotels met een zwembad, zodat de kids en jijzelf even een frisse duik kunnen nemen.

Bekijk ook: Alle accommodaties in de buurt van Disneyland Parijs