Elektrische auto naar Hamburg

Met de elektrische auto naar Hamburg

Hamburg is een hele leuke stad voor een weekendje weg en ideaal als stedentrip. Ga er lekker even tussenuit met je elektrische auto en geniet van de andere omgeving in Hamburg. Duitse steden zijn al jaren populair bij de Nederlanders voor een citytrip, maar zeker voor bezitters van een elektrische auto is Duitsland een favoriet. Dit komt door de goede mogelijkheden om je auto op te laden en doordat je binnen enkele uren rijden in één van de leuke Duitse steden bent.

Bekijk ook: Aantal publieke laadpalen in Duitsland groeit in 1 jaar met 60%.

Wist je dat je in net iets meer dan vier uur rijden vanaf Utrecht in Hamburg centrum staat. Als je de route goed plant richting Hamburg dan kun je met de meeste types elektrische auto’s zelfs met één laadstop je bestemming bereiken.

Hotel met laadpaal Hamburg

Wanneer je voor een stedentrip naar Hamburg gaat, dan is het handig om vooraf na te denken waar je wilt overnachten. Er zijn diverse soorten accommodaties in Hamburg. Van hip & vernieuwend tot luxe & klassiek. Gebruik de kaart van Hamburg in Google Maps om te kijken in welk gebied je wil overnachten. Vervolgens is het altijd handig om een hotel met een laadpaal te overwegen, dan weet je zeker dat je bij het hotel je auto op kunt laden. Wij hebben alle hotels met een laadpaal in kaart gebracht zodat jij makkelijker een leuk hotel kunt zoeken en boeken.

Tip: Lees of je een milieusticker nodig hebt als je met de elektrische auto naar Hamburg gaat.

57

Hotels met laadpaal in Hamburg

Met de elektrische auto naar Hamburg: plan je route

Eigenlijk maakt het niet uit welke elektrische auto je hebt, het is altijd handig om vooraf even te kijken waar je een stop kunt maken onderweg naar Hamburg om je elektrische auto op te laden. Door het te plannen kun je kiezen bij welke snellader je wilt stoppen, of je van Ionity of juist van een andere snellader gebruik wilt maken. In sommige gevallen is het zelfs handig om te kijken of er langs je route een ALDI of Lidl ligt waar je gratis even kunt opladen bij een snellader. We hebben enkele snelladers onderweg naar Hamburg voor je in kaart gebracht.

Bekijk ook: Het alle accommodaties in Hamburg op Booking.com