Wellness Hotels met laadpaal

Een welverdiende break…

Ontspanning is belangrijk, niets is lekkerder dan even lekker niets…even weg van de dagelijkse taken. Zeker in een tijd waarin we altijd ‘aan’ staan en waarin we altijd aan moeten staan, is het heerlijk om een trip te maken met de elektrische auto en te genieten van een welverdiende break. Op deze pagina lees je alles over hoe je gemakkelijk met je elektrische auto op pad gaat voor je welverdiende wellness break.

Tip: Maak een wellness roadtrip door Europa

Diverse wellness hotels met laadpaal

Aangezien je met je elektrische auto nog altijd net iets meer rekening moet houden met het opladen van je auto is het handig om allereerst zeker te weten waar je op kunt laden. Doordat er enorm veel accommodaties zijn onder de noemer Wellness, hebben we een overzicht gemaakt per land waar je kunt overnachten en tegelijkertijd je auto op kunt laden. Bekijk gemakkelijk bij welke Wellness Hotels met laadpaal je terecht kunt in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Gezond eten tijdens Wellness Break

Wat is wellness eigenlijk?

Wellness heeft vaak voor mensen een andere betekenis, zo is voor de een een dagje niets doen al pure ontspanning én voor de ander is naar de sauna gaan pas echt genieten van Wellness. Zorgen voor jezelf is in ieder geval belangrijk, even naar je lichaam luisteren en goed voor de interne mens zorgen. Gezond eten, yoga, een massage, een nachtje weg, een magazine lezen, lekker in een zwembad duiken of gewoon in de buitenlucht van de zee of de bergen zijn. Het zijn allemaal reacties op de vraag wat wellness eigenlijk is.

Wellness Hotels met laadpaal - Yoga weekend weg

Wat mag je verwachten bij Wellness hotels met laadpaal?

Omdat er verschillende definities bestaan voor een wellness break, zijn er ook diverse accommodaties wanneer je er op zoekt. Zo is bij sommigen een zwembad aanwezig of een saunacabine en zijn andere accommodaties volledig ingericht met thermaalbaden en speciale behandelingen of massages. Het aanbod loopt uiteen, maar wij weten zeker dat je gegarandeerd gaat genieten van een welverdiende wellness break bij alle accommodaties die we in kaart hebben gebracht met wellness faciliteiten in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Wellness hotels met laadpaal in Nederland

Nederland heeft een behoorlijk aantal wellness locaties waar je kunt overnachten en tegelijkertijd de batterij van je elektrische auto op kunt laden. Voornamelijk hotels bieden je de mogelijkheid aan om even lekker je eigen batterij als de batterij van je auto op te komen laden. Veel hotels liggen aan de kust of op de waddeneilanden, daarnaast zijn veel Van der Valk Hotels klaar voor je komst. Sommige hotels hebben zelfs specifieke arrangementen waarbij bepaalde behandelingen al inclusief zijn. Zo geniet je optimaal van je welverdiende break of van je staycation.

In Frankrijk hebben ze “Joie de vivre” uitgevonden

Waan je als een Franse koning in een van de mooie hotels in een kasteel met een volledige spa- & wellnessruimte. Kijk uit over de kust van Normandië, Bretagne of beter nog de Zuid-Franse kust en voel de helende werking van de zee op je huid, je lichaam en je mind. Voor de innerlijke mens ben je ook zeker aan het juiste adres in Frankrijk. Geniet van heerlijk eten en een goed glas wijn na een dag ontspannen.
Wil je liever naar de Franse Alpen voor je welverdiende break? Geen probleem. Het aanbod van accommodaties en wellness hotels met laadpaal in Frankrijk is zeer uitgebreid.

Wellness Hotels met laadpaal in Frankrijk - Château Hôtel Grand Barrail

Belgische Wellness accomodaties

In België is het aanbod van accommodaties meer divers. Zo zijn er naast Wellness hotels met laadpaal ook Bed & Breakfasts (B&B’s), studio’s of zelfs appartementen te vinden op de kaart. Een populaire regio voor een wellness break is de Belgische kust met onder andere de mooie badplaatsen Oostende en Blankenberge. In de Ardennen komt de wellness zoeker ook mooie accommodaties tegen en het is uiteraard leuk om te zien dat er wellness hotels in Spa zijn. Oftewel, een wellness break naar België is niet alleen ontspannend maar kan ook nog eens een woordgrap opleveren…

De Duitse traditie van de heilzame bronnen

Onze Oosterburen hebben een rijke traditie van ontspannen en gebruik maken van wellness. In de beroemde regio Beieren zijn vele wellness hotels met laadpaal te vinden, van luxe tot basic. Dit geeft ook aan hoe de Duitsers tegen kuren en wellness aankijken. Het is voor iedereen toegankelijk om van wellness faciliteiten gebruik te maken. Ga genieten van een weekendje of een korte break in Duitsland en zorg dat je volledig opgeladen terug komt.

Wellness hotels met laadpaal in Zuid Duitsland - Berghotel

Zoek & boek wellness accommodaties met laadpaal op de kaart

Om het zoeken en boeken van wellness hotels met laadpaal en andere accommodaties zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we zo veel mogelijk accommodaties met wellness-faciliteiten in kaart gebracht. Hierdoor is het makkelijk voor jou om een leuke locatie te zoeken voor je volgende wellness break met de elektrische auto.

Gebruik de kaart door in te zoomen op het gebied waar je naartoe wilt en klik de accommodatie aan voor meer informatie en om te boeken.

Bekijk ook: Alle 2.000 hotels met laadpaal door heel Europa