Elektrische Auto naar Utrecht - Gracht

Utrecht met de elektrische auto

Centraal in Nederland, daardoor perfect te bereiken vanuit iedere locatie en écht een gezellige stad voor even weg in eigen land: Utrecht. Het historische centrum met de grachten en de leuke terrassen hebben Utrecht ook wel de bijnaam “klein Amsterdam” gegeven. Met de elektrische auto naar Utrecht is gemakkelijk en doordat de stad zo goed bereikbaar is ben je er altijd relatief snel. Daarnaast heeft Utrecht bijna 600 oplaadpunten voor je elektrische auto, dus geen zorgen over over laadpalen.

De stad Utrecht of de provincie Utrecht

Naast de leuke winkelstraten, de mooie grachten en de gezellige pleinen in de stad Utrecht is er ook in de provincie Utrecht veel te ontdekken. Ga met je elektrische auto naar Utrecht en vergeet niet om bijvoorbeeld even over de Utrechtse Heuvelrug te rijden of een stop te maken aan de mooie Loosdrechtse plassen. Dankzij de elektrische auto is de omgeving van Utrecht gemakkelijk te verkennen. Doordat er veel oplaadpunten zijn, kun je met een gerust hart zowel de stad als de provincie Utrecht gaan ontdekken.

Bekijk ook: Utrecht heeft vele leuke slaapadresjes

33

Hotels met laadpaal in Utrecht & omgeving

De Utrechtse Heuvelrug – populair voor wandelaars en fietsers

De omgeving van Utrecht is bijzonder populair bij wandelaars en fietsers. Ontdek de omgeving met de fiets of te voet. Maak een heerlijke wandeling en ga daarna met je elektrische auto naar Utrecht voor een welverdiende borrel in het gezellige centrum. Er zijn veel wandelroutes te vinden, wat te denken van deze leuke wandelroute in Austerlitz (17 km route).
Het is uiteraard ook een leuk idee om juist precies het omgekeerde te doen…kies een hotel buiten Utrecht stad, zoals bijvoorbeeld Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Ga vervolgens in de ochtend naar de stad en zie hoe deze ontwaakt met een koffietje op het terras en ga ’s middags met de elektrische auto terug naar het hotel buiten de stad om lekker op de fiets de omgeving te ontdekken.

Bekijk ook: Van der Valk hotels denken met de gast mee, bijna alle hotels hebben snellaadstations.