Gratis tolbadge voor je elektrische auto

Gratis tolbadge voor je elektrische auto

Ga je met je elektrische auto naar Frankrijk deze zomer dan hebben we goed nieuws. Je hoeft namelijk niet langer te wachten bij alle drukke tolpoortjes als je een Bip&Go tolbadge aanvraagt. Je vraagt jezelf nu vast af wat het goede nieuws voor jou als elektrische autorijder dan is? Het voordeel is dat je nu tijdelijk een gratis tolbadge voor Frankrijk kunt bestellen. Hierdoor kun je niet alleen doorrijden bij de Péage in Frankrijk, maar ook in landen als Spanje, Italië en Portugal kun je voortaan doorrijden bij de tolpoortjes.

Hoe zit het precies met de gratis tolbadge voor de elektrische auto?

Wanneer je een volledig elektrische auto hebt, kun je een gratis tolbadge aanvragen bij Bip&Go door de code ‘ELECTRIQUE’ in te vullen bij het bestellen van de tolbadge. Naast de gratis tolbadge plus gratis instellen voor gebruik (normaal € 10) krijg je ook nog eens 5% korting op de tol in Noord-Frankrijk, omdat Bip&Go samenwerkt met Sanef, waarmee deze tolbadge helemaal een uitkomst is voor mensen die graag naar Frankrijk gaan. Na het eerste jaar wordt er per maand € 1,90 in rekening gebracht, maar dit is uitsluitend voor maanden waarin de tolbadge gebruikt wordt. Gebruik je de tolbadge niet, dan worden er dus geen kosten in rekening gebracht.

Tip: Parkeer je elektrische auto gratis op straat in Parijs deze zomer.

Bip&Go Tolbadge

Waarom is de tolbadge gratis voor elektrische autorijders?

Elektrisch rijden is de mobiliteit van de toekomst. Als elektrische autorijder in Frankrijk zie je steeds meer voordelen verbonden worden aan het rijden van een elektrische auto. Hierbij kun je denken aan gratis kunnen parkeren in Franse steden, lagere prijzen voor een Franse milieusticker en verlaagde tarieven. De gratis tolbadge van Bip&Go ligt helemaal in lijn met de huidige ontwikkelingen en de kans bestaat dat er nog meer voordelen bijkomen op korte termijn.

Wat zijn de voordelen van een tolbadge in je auto?

Het grootste voordeel is uiteraard dat je bij tolpoortjes gewoon door kunt rijden. De kosten worden namelijk via de tolbadge (gekoppeld aan jouw persoonlijke gegevens) gewoon op een factuur verzameld die je thuisgestuurd krijgt. Daarnaast heeft Bip&Go ook nog eens een mobiele app, waarin je niet alleen het verbruik en de kosten terug kunt vinden, maar ook laadpalen kunt vinden en parkeerplaatsen kunt reserveren.

Goed om in de gaten te houden: de tolbadge is niet alleen geschikt voor tolwegen en tolpoortjes in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal, maar ook bij de Italiaanse veerboten en bijna 1.000 parkeerplaatsen in Europa. Let wel op, voor Italië heb je het 4-landen-pakket nodig. Het standaardpakket is alleen voor Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook wordt Bip&Go geprezen om de snelle en professionele klantenservice bij het Elektrisch+ abonnement.

De voordelen van de Bip&Go app

Hoe bestel je de gratis tolbadge voor je elektrische auto?

Je kunt de tolbadge van Bip&Go eenvoudig  online te bestellen. Om jouw gratis tolbadge te bestellen heb je de volgende gegevens nodig:

  • Je volledige naam
  • Je bankrekeningnummer
  • Je telefoonnummer
  • Je kenteken

Gebruik je de code ‘ELECTRIQUE’ voor de korting en de gratis tolbadge? Dan wordt bij de inschrijving gecontroleerd of jouw auto inderdaad volledig elektrisch is. Is je auto niet volledig elektrisch, dan kun je de aanbieding niet gebruiken omdat deze specifiek bedoeld is voor uitstootvrije voertuigen.