JuicePass laadpass buitenland app

Vakantietip: JuicePass laadpas

De vakantieperiode komt eraan en veel elektrische auto bezitters zijn zich aan het oriënteren op de vakantie in eigen land of het buitenland. Voor sommigen is het zelfs voor het eerst dat de elektrische auto gebruikt gaat worden om op vakantie te gaan. Naast het lezen van onze reistips, is deze vakantietip een absolute must om te lezen en te overwegen. Want in juli kun je in veel landen in Europa voor € 30,- onbeperkt laden met de JuicePass laadpas.

Credits voor de tip: Electric Felix (pagina in Engels).

Alles over de JuicePass laadpas

De JuicePass laadpas timmert serieus aan de weg en geeft je toegang tot meer dan 30.000 laadpalen in Europa (pagina in Engels). Vooral in Zuid-Europa geniet de app bekendheid, doordat Endesa X (uit Spanje) én Enel X (uit Italië) samenwerken. De laadpas heeft goede dekking in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en vooral Spanje & Italië.

Met de JuicePass kun je ook snelladen bij het netwerk van Shell Recharge, Allego & IONITY in Europa. Dat is een erg groot voordeel als je met je elektrische auto op vakantie gaat in Europa. Want dan zijn je laadstops korter en ben je sneller weer op weg naar je vakantiebestemming.

Hoe maak je gebruik van de vakantietip?

Iedereen wil graag op vakantie met zijn elektrische auto en tijdens je vakantie of roadtrip is het handig om te weten met welke laadpas in het buitenland je het goedkoopste kunt laden. Hoe kun jij gebruik maken van de JuicePass laadpas aanbieding? Het is eigenlijk heel simpel: Ga naar de JuicePass laadpas pagina (in het Engels), lees de voorwaarden en download de App.

Let op: Je moet de aanbieding om voor € 30,- onbeperkt te kunnen laden voor 7 juli 2020 activeren. 

Enel X laadpaal buitenland - Italië

Overzicht van snelladers

Tijdens je vakantie of roadtrip met je elektrische auto wil je lekker snel weer op weg natuurlijk. Het voordeel van deze aanbieding is dat je de JuicePass laadpas kunt gebruiken via de App én belangrijker nog, dat je dus voor € 30,- onbeperkt (van 1-31 juli 2020) gebruik kunt maken van de snelladers van Shell Recharge, Allego & IONITY in Europa.

IONITY Snellaadstation

IONITY netwerk

Het netwerk van IONITY in Europa breid zich snel uit. Vooral in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook in Frankrijk kun je langs de Route du Soleil en richting Nantes & Bordeaux terecht bij de IONITY snelladers.

Shell Recharge Netwerk - Elektrische Autovakanties

Shell Recharge netwerk

Het Shell Recharge netwerk groeit snel, de meeste Shell Recharge stations kun je vinden in Nederland & Engeland. Ook kun je in Frankrijk rondom Parijs en Lyon goed terecht bij de Shell Recharge stations plus in Duitsland richting Zwitserland.

Voordeel: Gratis kop koffie tijdens het laden bij een Shell Recharge station.

Allego laadpaal

Allego netwerk

Allego is momenteel actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De meer dan 18.000 laadpalen van Allego kun je gemakkelijk bekijken op de kaart laadpalen op de website van Allego.

JuicePass laadpas - Vakantietip juli