Wintersport appartement met laadpaal in Oostenrijk

Groeiende vraag naar Wintersport appartement met laadpaal

Door de sterke groei in het aantal verkochte elektrische auto’s in 2019 in Nederland, is er een nieuwe behoefte ontstaan voor mensen die op wintersport gaan: Een appartement voor de Wintersport met een laadpaal.
Steeds meer bezitters van een elektrische auto zijn op hun eerste wintersport gegaan en hebben ontdekt dat het prima te doen is om met een elektrische auto op vakantie te gaan. Doordat meer bezitters met de elektrische auto op wintersport zijn gegaan hebben we ook nieuwe situaties leren kennen zoals de “Laadpaalfiles voor Tesla’s“.

Populaire skigebieden

De populaire skigebieden in met name Oostenrijk & Frankrijk, en in mindere mate ook Zwitserland, zijn nog niet perfect voorbereid op mensen die op vakantie met de elektrische auto gaan. De reis naar de skigebieden met een elektrische auto is goed te doen wanneer je zorgt dat je jezelf een beetje ingelezen hebt, de tips voor een vakantie met een elektrische auto doorneemt en bekijkt waar de laadpalen onderweg zijn.

Wintersport Appartement Elektrische Autovakanties

Boek een Wintersport appartement met laadpaal

In de diverse skigebieden zijn er wel steeds meer wintersport appartementen met laadpaal, echter de uitdaging voor bezitters van een elektrische auto is dat deze informatie niet gemakkelijk te vinden is online. De reden hiervoor is dat veel eigenaren van een wintersport appartement, pension of hotel niet goed op de hoogte zijn dat er een sterke behoefte is naar informatie over een wintersport appartement met laadpaal.

Suggesties per skigebied

Wintersport appartement met laadpaal suggesties