Cadeau's voor elektrische autorijders

7 x Cadeau’s voor elektrische autorijders

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand met een elektrische auto? Wij maken het jou extra makkelijk. We hebben op deze pagina verschillende leuke, originele en handige cadeautips op een rij gezet. Zo is het voor jou makkelijk om de show te stelen en iemand met een elektrische auto te verrassen met een leuk cadeau. Op die manier kun je snel bestellen en in de meeste gevallen heb je het cadeau binnen enkele dagen binnen. Zo maak je de ontvanger van het cadeau gegarandeerd blij met het cadeau…ook als het eigenlijk stiekem een cadeau voor jezelf is.

1. Het EV 2021 jaarboek

Dit jaarboek is een heerlijk magazine met alle elektrische auto’s van 2021 op een rij. Lees de achtergronden van alle nieuwe elektrische auto’s die op de markt komen en droom alvast weg van je vakantie met de elektrische auto. In het EV 2021 jaarboek lees je naast alle informatie over elektrische auto’s ook wat de voordelen zijn van elektrisch rijden: hoe kun je besparen als elektrische autorijder, wat is de CO2 uitstoot van de elektrische auto’s, hoe zit dat nou met de actieradius, welke subsidieregelingen en voordelen zijn er, hoe kun je het beste (snel)laden en nog veel meer. Dit jaarboek is echt een leuk cadeau voor iedereen die een elektrische auto heeft of overweegt om een elektrische auto te gaan rijden. Kortom, 180 pagina’s met informatie over elektrisch rijden en met de nieuwste elektrische auto’s in 2021.

Prijs: € 19,95
Meer informatie en bestellen kan via Bol.com

Cadeau's voor elektrische autorijders

2. EV Cable Hook

Met deze eenvoudige ophanghaak, zorg je dat de laadkabel niet meer onnodig op de grond ligt en vies kan worden. De haak is eenvoudig te gebruiken en super doeltreffend. Iedere elektrische autorijder herkent het probleem van de vieze laadkabel wel. Zeker in de herfst en de winter of na een plensbui is het niet fijn om de kabel van de laadpaal los te koppelen en in de auto op te bergen, want de oplaadkabel is dan vies van de grond of van mensen die er op hebben gestaan. Dankzij deze handige EV Cable Hook kun je ervoor zorgen dat deze irritatie tot de verleden tijd behoort doordat je alleen nog het stuk laadkabel gebruikt dat je nodig hebt om op te laden. Dit cadeau is even handig als efficiënt en maakt iedere praktische elektrische autorijder een blij mens.

Prijs: € 29,95
Meer informatie en bestellen kan via Bol.com

3. Laadpas cadeau

Iedereen met een elektrische auto moet zijn auto opladen, dus wat is er nou een beter en passender cadeau dan een laadpas. Er zijn eindeloos veel laadpassen met allemaal verschillende voordelen en regio’s waar je ze kunt gebruiken. De laadpas van de ANWB is een goede laadpas voor Nederland, Shell Recharge heeft een goede laadpas voor Nederland en voor vakanties en de laadpas van VandeBron helpt je ook een eind op weg. Er zijn helaas niet zoveel laadpassen met een prepaid tegoed erop. Lees alles over de verschillende laadpassen en kies welke laadpas jij cadeau wil geven.

Prijs: vanaf € 1,50

4. Vooruit – De toekomst van mobiliteit

Dit inspirerende boek over mobiliteit gaat over hoe mensen zich al jaren verplaatsen en hoe de toekomst eruit kan gaan zien. Hoe blijven we “vooruit” gaan? Lees over nieuwe bedrijven zoals Lightyear One, een Nederlands bedrijf dat een volledig elektrische auto heeft ontwikkeld die zichzelf op zonne-energie oplaadt. Welke veranderingen op het gebied van mobiliteit komen op ons af en hoe zorgen we dat we onszelf zo duurzaam mogelijk verplaatsen. Maarten Steinbuch en Carlo  van de Weijer zijn mobiliteitsexperts die al lange tijd een column schrijven voor het Financiële Dagblad, in het boek Vooruit nemen ze je mee langs de verschillende oplossingen voor mobiliteit in de toekomst.

Prijs: € 15,-
Meer informatie en bestellen op Bol.com

Cadeautip 4: Vooruit Boek

5. Hotel met laadpaal cadeaukaart

Geef een nachtje weg in een hotel met een laadpaal. Zo weet de ontvanger zeker dat de auto bij het hotel opgeladen kan worden. Koop een cadeaukaart van Booking.com en je maakt een elektrische autorijder erg blij met een weekend weg of met de mogelijkheid om een hotel onderweg naar de vakantie te boeken met de cadeaukaart. Let op de cadeaukaart is alleen in de winkel te koop en niet online. Uiteraard is de cadeaukaart wel online in te wisselen voor iedere hotelboeking via Booking.com.

Prijs: vanaf € 5,- tot € 150,-
Meer informatie over de cadeaukaart op Booking.com

Cadeautip 5: Booking.com cadeaukaart

6. Een eigen laadpaal voor thuis

Een echt speciaal cadeau en natuurlijk onmisbaar voor iedere elektrische autorijder is een eigen laadpaal thuis. Geef een laadpaal of oplaadpunt dat netjes weggewerkt is in de oprit of met een wallbox vast is gemaakt aan het huis. Zo is het thuis altijd mogelijk om voordelig te laden. Dit is het duurste cadeau uit de lijst, maar ook het meest gewaardeerde cadeau door iedere bezitter van een elektrische auto. Let wel op bij het bestellen of het een laadpaal is die een installateur komt plaatsen of dat er nog kosten bijkomen voor het monteren door een monteur.

Prijs: vanaf € 449,- tot € 3799,-
Meer informatie over een laadpaal voor thuis via Bol.com

Cadeautip 6: Laadpaal voor thuis

7. UFODRIVE cadeaukaart

Een echte liefhebber van elektrische auto’s wil graag verschillende auto’s proberen en dat kan met deze te gekke cadeaukaart van UFO Drive. Hiermee is het mogelijk om een elektrische auto te huren voor een dag en een tocht te maken in bijvoorbeeld een Tesla Model 3, een Tesla Model S, een Jaguar I-Pace, een Audi e-Tron of een van de andere elektrische auto’s. Een weekend weg met een elektrische auto is een super leuk idee en echt een verrassend cadeau. Met de UFO Drive cadeaukaart geef je de ontvanger echt een beleving cadeau.

Prijs: € 199,-
Meer informatie over de UFO Drive giftcard

UFO Drive Amsterdam - Elektrische Autovakanties

Cadeautips voor elektrische autorijders

Uiteraard zijn er nog veel meer handige en leuke cadeau’s te bedenken voor iemand met een elektrische auto, zoals een handige opbergtas voor de laadkabel. Naast de typische en originele cadeau’s voor een elektrische auto zijn er ook nog voldoende nuttige cadeaus die altijd handig zijn voor iedere autobezitter, zoals een autoparfum (liefst van Abre Magique), een ijskrabber of een goede zonnebril. We weten zeker dat je met de verschillende tips de lach op het gezicht van de ontvanger gaat toveren en dan is het altijd een geslaagd cadeau natuurlijk.