Aral Pulse breidt betaalmogelijkheden in Duitsland uit

Aral Pulse breidt betaalmogelijkheden uit in Duitsland

Laadpassen, druppels en specifieke apps om je elektrische auto te kunnen laden tijdens de vakantie. Hoewel de laadpaaldichtheid steeds beter wordt, lopen veel vakantiegangers tegen problemen aan bij het activeren van een laadsessie doordat ze niet de juiste laadpas bij zich hebben. Onduidelijkheden aan de laadpaal zorgen voor vragen vooraf, zoals: Heb ik wel de juiste laadpas en is de internetverbinding goed genoeg om de laadapp te downloaden voor die uitzonderlijke laadpaalaanbieder? Aral Pulse heeft besloten dat het makkelijker moet kunnen. Daarom kun je vanaf nu ook gewoon met je bankpas betalen en zo je elektrische auto in Duitsland opladen.

Steeds meer betaalmogelijkheden

Het was al mogelijk om bij Aral Pulse snelladers te betalen met PayPal, de online shop via de app, ApplePay en met diverse laadpassen. Nu komen daar directe kaartbetalingen bij, die direct verricht kunnen worden via de bankpas of creditcard zelf, een smartwatch of gewoon je mobiele telefoon. Daarmee wil Aral dat de gebruikers van elektrische auto’s makkelijker gebruik kunnen maken van het flink groeiende netwerk aan Aral laadpalen in Duitsland en de rest van Europa. Uiteraard speelt het gebruiksgemak hierbij een grote rol, omdat de Duitsers nu altijd met een kaartbetaling kunnen volstaan en niet in het vakje met laadpassen de juiste pas moeten zoeken om te kunnen laden bij Aral Pulse.

Betalen bij Aral laadpalen in Duitsland

Wat is het voordeel voor de vakantieganger?

Op vakantie gaan met de elektrische auto en op voorhand verschillende laadpassen aanvragen en apps downloaden? Dankzij Aral Pulse lijkt daar een beetje een einde aan te komen. Bij Aral Pulse in Duitsland kun je vanaf nu betalen met een bankpas of creditcard, wat betekent dat je geen extra apps of passen meer nodig hebt om de snelladers van Aral in Duitsland te gebruiken. We hopen dat andere aanbieders dit voorbeeld af zullen kijken. Het is overigens al langere tijd mogelijk om de snelladers van Fastned te gebruiken op deze manier, al heb je hiervoor wel een geregistreerd account nodig.

Aral Pulse snelladers in Duitsland