Wat is de Bonnet laadpas?

De Bonnet laadpas app

Om je elektrische auto te kunnen opladen bij een laadstation heb je een laadpas of een app nodig. In Nederland zijn we redelijk ver met de ontwikkelingen en toch komen er nog steeds nieuwe initiatieven bij. Vanuit het Verenigd Koninkrijk is sinds kort de Bonnet laadpas app beschikbaar. Een frisse, dynamische aanbieder die zelfs met kortingscodes werkt, waarmee de Bonnet laadpas app ook bijzonder in trek is bij Nederlanders. Lees hoe het werkt en waar je de kortingscodes kunt vinden om zo goedkoper te laden op je vakantie.

Tip: Bespaar op je laadkosten thuis met de Jedlix app.

Wat is de Bonnet laadpas?

Bonnet is een relatief jonge aanbieder in de wereld van elektrisch laden. Het bedrijf uit Londen werd opgericht om de laadproblematiek in Europa aan te pakken, zodat je als elektrische autorijder niet meer tal van laadpassen nodig hebben om te kunnen laden bij laadpalen van verschillende aanbieders. Bij Bonnet betaal je niet per geladen kWh, je koopt een pakket met kWh wat ervoor zorgt dat de prijs vaak veel lager uitvalt.

Hoewel Bonnet net om de hoek komt kijken, werkt het al samen met verschillende grote aanbieders. Zo kun je inmiddels al laden bij Shell Recharge, Allego en Fastned, plus uiteraard tal van aanbieders in Europa. Dit zorgt er mede voor dat de dekking van de laadpassen van Bonnet bijzonder hoog ligt, waarmee de laadpas app een ideale pas is om mee te nemen tijdens je vakantie met je elektrische auto.

Wat is de Bonnet laadpas app?

Hoe werkt de Bonnet app?

Bonnet werkt alleen met een app en dus niet met een fysieke laadpas. Dat is wellicht even wennen. Wat slim is om te doen is om de Bonnet app nu alvast te installeren, zodat je dit niet hoeft te doen wanneer je tijdens je vakantie bij een laadpaal staat. Door thuis alvast een account aan moet maken en kWh te kopen ben je straks sneller op pad. Let er dan ook meteen op dat je de kortingscode activeert als je de app download.

Welke stappen moet je doorlopen om de Bonnet laadpas app te downloaden en te activeren?

  1. Open de App store en zoek ‘Bonnet’ om vervolgens de app te downloaden
  2. Open de Bonnet app op je telefoon
  3. Klik op ‘sign up’ en maak een account aan met je mailadres en een wachtwoord
  4. Kies een kWh-pakket om te kopen zodat je de Bonnet app direct kunt gebruiken

Bonus: vergeet niet om te zoeken naar een kortingscode voor Bonnet laadpas om direct goedkoper te laden.

De 4 stappen om de Bonnet laadpas app te dowloaden

Voordelig laden met de Bonnet laadpas app

Met de Bonnet laadpas kun je goedkoop laden bij onder andere de snelladers Fastned. Doorgaans betaal je via de Bonnet laadpas app minder dan € 0,30 per kWh. Dat is niet alles; de laadpas van Bonnet biedt dekking voor duizenden verschillende laadstations in heel Europa, wat betekent dat dit een laadpas is die je zeker bij je wilt hebben tijdens de vakantie. Ook is de extra (geverifieerde) informatie over de status van de laadpalen op de verschillende laadstations een belangrijke factor. Staat er in de app dat er drie laadpalen vrij zijn waar je kunt snelladen op 350 kW, dan is dat ook altijd écht het geval.

De Bonnet laadpas app wint ook snel terrein doordat ze zeer goede kortingscodes aanbieden om direct extra voordelig te laden. En dit is wat het nog interessanter maakt voor veel mensen. Bonnet heeft namelijk regelmatig acties, waaronder een eerste laadsessie die je gratis krijgt met de kortingscode “FIRSTCHARGE”. Wanneer er meer (of nieuwe) acties zijn, krijg je als gebruiker van Bonnet altijd een seintje, zodat je nog voordeliger kunt laden. Aangezien de Bonnet laadpas op elk gewenst moment opgezegd kan worden, weet je daarnaast zeker dat je bij deze aanbieder nooit te veel betaalt of ergens aan vastzit omdat je je vakantie makkelijker wilde maken.

Extra’s van Bonnet

Bonnet zet niet alleen in op goedkoop en eenvoudig laden, het wil meer voor je kunnen betekenen. Daarom kun je in de Bonnet app bijvoorbeeld meer actuele gegevens zien van de laadpalen, is er altijd live support beschikbaar en kun je andere mensen die de Bonnet laadpas app gebruiken een berichtje sturen. Praktisch wanneer je bijvoorbeeld wilt weten hoelang die andere elektrische auto nog moet laden bij de laadpaal waar jij zo jouw elektrische auto wilt gaan opladen.

De voor- & nadelen van de Bonnet laadpas app

Wij zijn erg enthousiast over de Bonnet laadpas app, het is voordelig en iedereen bespaart graag. Dat is de voornaamste reden om de Bonnet laadpas app niet te missen op jouw telefoon als je op vakantie gaat. Verder is Bonnet volledig gefocust op het sneller, beter en efficiënter maken van jouw ervaring aan de laadpaal. Dat is ook niet iedere aanbieder. Het enige minpunt is dat je via de app de laadpaal moet starten en dat duurt soms wel even (in ieder geval langer dan bij het gebruiken van een laadpas of token).

De voordelen van de Bonnet laadpas app:

  • Handige app
  • Snel groeiende dekking van laadpalen en snelladers
  • Voordelig laden en snelladen
  • Kortingscodes en acties voor extra voordeel

De nadelen van de Bonnet laadpas app:

  • De laadsessie starten via de app duurt soms lang

Download hier de Bonnet laadpas app: 

Apple App Store: Klik hier
Android Play Store: Klik hier