Tesla maakt dit jaar de vakantierit opnieuw leuker bij Tesla Hilden

Tesla maakt dit jaar de vakantierit opnieuw leuker bij Tesla Hilden

We zitten midden in de drukke zomervakantie-periode en vaak is het dan drukker bij laadpalen en snelladers dan normaal. Zeker nu de Tesla Superchargers steeds vaker ook voor niet-Tesla’s beschikbaar zijn, is het ook bij Tesla druk deze zomer. Vorig jaar plaatste Tesla bij het laadstation van de toekomst bij Hilden een Tesla zwembad en ook in 2023 hebben ze bij Tesla weer een leuke verrassing voor iedereen die komt laden tijdens het drukke vakantieweekend van 12 & 13 augustus; namelijk een Tesla Springkussen. En het beste van alles is dat Tesla direct laat zien met het Tesla luchtkussen dat het opengesteld is voor iedereen.

Bekijk hier: Alle Tesla Supercharger locaties in Europa

In Hilden kun je zowel bij Tesla, Fastned als bij NIO terecht met je elektrische auto

Vanaf jongs af aan al leren dat Tesla open voor iedereen is

Bij de Tesla superchargers in Hilden, bij Hilden Kreuz, kun je naast snelladen bij Tesla ook terecht voor het ‘swappen’ van je NIO batterij bij het NIO Power Swap Station (PSS) en om te snelladen bij de Fastned snelladers. Sinds vorig jaar heeft Tesla steeds meer van de Tesla superchargers opengesteld voor niet-Tesla’s en met het luchtkussen dat ze bij Hilden hebben geplaatst voor vakantiegangers laten ze duidelijk zien dat Tesla voor iedereen is. Heel goed om te zien dat ze op deze manier kinderen alvast een voorproefje geven dat iedereen bij Tesla terecht kan; is dit een wijze les voor de toekomst?

Tesla Springkussen bij Hilden voor vakantiegangers

Dat het snellaadstation in Hilden erg populair is bij Nederlanders, dat is al langer bekend en gezien de ligging bij Hilden (tussen Dusseldorf en Keulen langs de A3) ook vrij logisch. Tijdens de vakantieperiode is het fijn dat Tesla het laden bij Tesla Hilden extra leuk maakt voor de kinderen. Dankzij het luchtkussen kunnen zij lekker even de energie kwijt terwijl de ouders juist even de batterij opladen om weer verder te gaan richting de vakantiebestemming of juist richting huis. Gemiddeld is een EV binnen 30 minuten weer tot 80% opgeladen en dat is ook een mooie tijd om de kids even flink te laten ravotten op het Tesla springkussen. Let wel op dat je niet te lang blijft plakken bij het springkussen want als je bij Tesla een laadpaal bezet blijft houden moet je een Idle fee betalen voor het bezet houden van de Supercharger. Toch zonde als je tijdens de vakantie duurder uit bent doordat de kinderen te lang op het springkussen spelen.

Speelplezier gegarandeerd met het Tesla luchtkussen bij Tesla Hilden

Een verwijzing naar de Tesla V4 Superchargers

Sinds enkele weken gaan de geruchten dat de nieuwe Tesla V4 Superchargers uitgerust gaan worden met een betaalterminal, waardoor het straks nog makkelijker is voor alle EV-rijders om te kunnen snelladen bij Tesla. Uit onderzoek blijkt dat in 2023 nog veel vakantiegangers geen gebruik hebben gemaakt van de Tesla Superchargers juist omdat ze niet kunnen betalen met de eigen laadpas bij Tesla. Het Tesla springkussen bevat een leuke verwijzing naar de nieuwe V4 Superchargers want deze zijn verwerkt in de ingang van het springkussen.